Skip to main content
FeestRené

FeestRené

“In dit genre zit de party met  FeestRené wel snor….”
Het schuimbekkend fenomeen uit Stein. Resident DJ van het beruchte Steinder feestcafé De Poart .
Allemansvriend, voetbaltrainer, moppentapper en praktiserend dorpsclown…..en een kei van een DJ die iedereen oan de geng…en aan de lach krijgt

Van alle

 (feest)markten thuis

bruiloft

verjaardagsfeest

bedrijfsfeest


De scherpe rand van platenland is in goede handen bij HAKA.

De beste alternative rock, grunge, indy en Britpop knallen lekker door de speakers. En altijd tijd voor een vet verzoekje.

De beste nummers van de laatste 30 jaar staan klaar.

Tip : zeker boeken als voorbereiding op de festivalzomer. 


mengt moeiteloos dance, party en hardstyle door elkaar.
Dé act voor een doorgaans jonger publiek dat zijn gewaagde variaties erg kan waarderen.

Maar ook een naam die steeds vaker op de setlist van festivals en raves prijkt.  


Onze DJ’s hebben 1 ding gemeen:

Ze zijn allen verzot op de vastelaovend. 

Van 11 november  t/m
de drie dolle daag

loop je onze sfeermakers vast ergens tegen het lijf ….

op een mansluujzitting, 

in de kroeg of op een  dorpsplein

Zoe lekkur !!


Een heel bijzonder decennium waarin misschien niet de beste platen ooit werden gemaakt….maar achteraf gezien wel een hoogst vermakelijke muziekperiode gelardeerd met gigantische krullenbossen, het TDKtje in een vintage walkman en de aandoenlijke rollerskates onder je beenwarmers. 


The Waitress trakteert je op een muzikale cocktail met de beste knallers uit deze nostalgische periode, Indien nodig met een topping van dansbare beats. The 80’s Cocktail party is een feest van herkenning met meezingers, dansplaten en vele ahaa erlebnissen onder de wannabee Benidormers. 

Zet maar op je bucket list.

Je ziet

dat het feest is...

Boek je eigen feestje!

DJ huren: Feest gegarandeerd!

Een geslaagd feest? Met de juiste DJ "zit daar muziek in"!

Organiseer je een bruiloft, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest? Bij ons vind je de perfecte DJ om jouw feest tot een onvergetelijke beleving te maken. Met onze jarenlange ervaring en oog (oor) voor detail zorgen we ervoor dat de muziek perfect aansluit bij jouw wensen en de sfeer van jouw feest.

Waarom een DJEM DJ boeken?

  • Variatie: We hebben een breed scala aan DJ's in ons portfolio, met elk hun eigen stijl en specialisaties. Zo vind je altijd de perfecte DJ of combinatie van DJ's voor jouw feest.
  • Ervaring: We werken al jarenlang samen en weten precies hoe we de dansvloer vullen en jouw gasten aan het swingen krijgen.
  • Persoonlijke service: We nemen van te voren de tijd om jouw wensen te bespreken en zorgen voor een DJ die perfect bij jouw feest past.
  • Muziek op maat: We draaien de muziek die jij en jouw gasten leuk vinden. Van de nieuwste hits tot classics, we zorgen voor een gevarieerde setlist die iedereen aan het dansen en meezingen brengt.
  • Themafeest: Is er een thema voor jouw feest? Laat het ons weten en we zorgen voor muziek die perfect bij het thema past.
    Thema's zijn onze specialiteit.

Boek nu jouw DJ!

Wacht niet langer en boek nu jouw favoriete DJ voor jouw feest. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken. We helpen je graag met het vinden van de perfecte DJ voor jouw feest!